Despre noi

Societatea executa lucrari de constructie , modernizare si reabilitare a drumuri si podurilor, lucrari de intretinere si reparatii pe timp de vara si iarna a drumurilor, podurilor si podetelor.

Viziunea noastra


In anul 2007 societatea SC Big Conf SRL a inceput dezvoltarea diviziei de constructii si transport, achizitionand primele autobetoniere, autobasculante si prima statie de betoane. De atunci, in fiecare an, dotarea cu masini si utilaje moderne de constructii face parte din politica de dezvoltare a firmei.

Personalul tehnic specializat, competent si bine pregatit asigura efectuarea tuturor lucrarilor la un inalt standard de calitate .

Activitate

  • Modernizare si reabilitare drumuri si poduri;
  • Lucrari de intretinere si reparatii pe timp de vara si iarna a drumurilor, podurilor si podetelor;
  • Covoare asfaltice;
  • Stabilizari pamant, balast cu lianti hidraulici.

Despre SC BIG CONF SRL

De peste 10 ani oferim servicii de calitate de constructii si transport in toata zona judetului Botosani, Suceava si imprejurimi.

Informatii de contact

Daca doriti sa discutati despre proiectul dvs. sau alte informatii, ne puteti suna la numarul de telefon sau sa completati formularul nostru de contact pentru clienti.

Echipa profesionala

Echipa noastra are o vasta experienta si o reputatie excelenta de a lucra in parteneriat cu clientii, din diverse sectoare.

Servicii profesionale

Realizam noi proiecte de constructie pentru o varietate de clienti. Va rugam sa vizitati pagina noastra de servicii pentru o lista completa a serviciilor prestate.

Vino in echipa noastra!

Esti o persoana dinamica, ambitioasa si pasionata de constructii? Contacteaza-ne pentru a afla oportunitatile de angajare la Big Conf.
Contact